Trivia

Sasvim sigurno ste znali da je Sarajevska Hagada tokom agresije na BiH čuvana u trezoru Union banke d.d Sarajevo.OGLAŠAVANJE

Ziher.ba sa svojom sveobuhvatnom bazom privrednih i javnih subjekata u Sarajevu, te različitim kanalima promocije i povezivanja sa krajnjih korisnicima, je idealno mjesto za oglašavanje.

Na vašzahtjev, u roku od 24 sata dostavljamo vam odgovarajuće ponude za željeni broj prikazivanja i format bannera koje vam mogu pomoći pri odabiru načina oglašavanja. Banneri treba da su pripremljeni u jednom od slijedećih formata: SWF, JPG ili GIF, maksimalne težine do 200kB.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na oglasavanje@ziher.ba.

Agencija DWA zadržava pravo izmjene cjenovnika bez prethodne najave. Važećom verzijom cjenovnika smatra se ona koja je trenutno izložena na stranicama www.ziher.ba. Cjenovnik je u primjeni od 01.08.2013. godine.

 

Tipovi bannera sa cijenama

 Tip bannera Dimenzije Obračun Cijena Napomena
 1. Roto (rotacija - max 3) 351x117px CPD 15 KM minimalno 7 dana
 2. Trivia* (rotacija - max 3) 400x80px (cca) CPD 50 KM minimalno 15 dana
* Ziher.ba na osnovu dostavljenih informacija i unaprijed definisanih kriterija procjenjuje da li se određeni poslovni subjekt može prikazati u ovoj oglasnoj kategoriji. Po potvrdi, sačinjava se Trivia tekst koji se šalje klijentu na odobrenje.

Pogledajte ovdje pozicije i izgled bannera koje je moguće zakupiti na Ziher.ba.

Na vaš zahtjev, u roku od 24 sata dostavljamo vam odgovarajuće ponude za željeni broj prikazivanja i format bannera koje vam mogu pomoći pri odabiru načina oglašavanja.

2012-08-23

2013-12-13

Pretraga se vrši po nazivu i adresi poslovnog subjekta.

Rezultat Vaše pretrage neće zavisiti od toga da li ste koristili velika ili mala slova.

Ukoliko pretražujete po više ključnih pojmova koristite zarez (,) za njihovo razdvajanje.


Primjeri pretrage:

Union banka
Union banka, Ferhadija