Trivia

Zgrada današnjeg Historijskog muzeja BiH, nekada Muzeja revolucije BiH, napravljena je 1963 godine.

Sasvim sigurno ste znali da je Sarajevska Hagada tokom agresije na BiH čuvana u trezoru Union banke d.d Sarajevo.Detaljan prikaz subjekta

Prevodilačka agencija Linguance Sarajevo

Hamdije Kreševljakovića 18, Sarajevo
Tel: 033848571  |  Fax: 033848571
E-mail: sarajevo@linguance.com
Web: www.linguance.com
Prevodilačka agencija Linguance nudi prevodilačke usluge na više od 80 jezika i zapošljava više od 7000 stručnjaka iz 60 zemalja. U ponudi su: prevođenje i lokalizacija internet stranica, usmeno prevođenje, lokalizacija softvera, lektorisanje, titlovanje, ovjereni prevodi, e-podučavanje i konsultacije o međukulturalnoj komunikaciji. Tu smo da prevladamo jezičke prepreke i povezujemo različite kulture na svaki mogući način.
Servisi / Prevodilačke agencije

Opis

Linguance nastoji klijentima pružiti vrhunske jezičke usluge. Svakom projektu se pristupa s posebnom pažnjom i oprezom, a klijentima se isključivo isporučuju gotovi proizvodi spremni za upotrebu. Naša primarna vizija i cilj je stvaranje i vođenje kompanije koja pruža takav asortiman usluga da klijentima ne trebaju usluge drugih kompanija ili honoraraca. Mi ne radimo samo na prijevodima, mi organizujemo, uređujemo, dizajniramo i čak ugovaramo štampanje i dostavu prevedenog materijala na poslovnu adresu naših klijenata. Svi prevodioci koji rade na važnim projektima u Linguanceu imaju najmanje pet godina iskustva i fakultetsku diplomu iz oblasti prevođenja ili iz drugih primarnih oblasti u kojim nude prevodilačke usluge. Osim toga, mi pružamo prilike i mladim ljudima za profesionalno prevodilačko usavršavanje, uz rad pod mentorstvom iskusnih i stručnih prevodilaca. Vjerujemo da su potrebe i zahtjevi naših klijenata uvijek na prvom mjestu. Bez obzira na to koja vam je vrsta usluge potrebna, tu smo da prevladamo jezičke prepreke i povezujemo različite kulture na svaki mogući način.

Galerija

Trenutno nema sadržaja.

Katalog proizvoda / usluga

Trenutno nema sadržaja.

Kontaktirajte nas

Pretraga se vrši po nazivu i adresi poslovnog subjekta.

Rezultat Vaše pretrage neće zavisiti od toga da li ste koristili velika ili mala slova.

Ukoliko pretražujete po više ključnih pojmova koristite zarez (,) za njihovo razdvajanje.


Primjeri pretrage:

Union banka
Union banka, Ferhadija